Homepage > Divanë që hapen

Divanë që hapen

Divanët që hapen të Enza nisin një epokë të re në aspektin e dizajnit dhe modeleve dhe një epokë të re me funksionalitete përsa i përket materialeve të përdorura.

Duke iu siguruar vetëm atë që nevojitet në një divan, divanët që hapen janë me stil dhe vijnë me një shumëllojshmëri modelesh, të cilat ofrojnë rehati maksimale.

Këta divanë janë prodhuar si alternativa moderne të përshtatura dhe të njohura gjerësisht si “fsheh një shtrat”. Këto dizajne kanë një pamje më moderne dhe përdorim në krahasim me të vjetrat, për të patur një gjumë të mirë gjatës natës duke ofruar rehati dhe butësi çdo ditë.

Kthehu në fillim
divan-q-hapen-archives-enza-home