Homepage > Ndriçimi

Ndriçimi

Modelet e ambazhurëve të varur dhe ambazhurëve të tokës nga Enza Home sjellin një reflektim të ngrohtë të ngjyrave të bakrit në hapësirat e brendshme. Krijoni kombinime mahnitëse me ambazhurët me ngjyrë të argjendtë që theksojnë rolin e dritës me një pamje elegante dhe të këndshme.

Ju mund të plotësoni dekorin tuaj me stil natyral dhe elegant të ambazhurëve të tokës duke kombinuar funksionalitetin dhe dizajnin minimalist të linjës dhe gjithashtu të krijoni një stil të jashtëzakonshëm me modelet e ndriçuesve të guximshëm për çdo ambjent. Orenditë shtesë të ambazhurëve prej druri, metali, kromi dhe detaje pëlhure ofrojnë funksionalitet në përmasa të ndryshme.

Ju mund të zgjidhni ngjyrën portokalli apo ngjyrën gri të balancuar në hapësirat tuaja me modelet dhe ngjyrat e ambazhurëve të Enza Home.

Kthehu në fillim
ndriimi-archives-enza-home