Dhome ndenje Navona

Pasqyrimi i nje dizajni te rehatshem dhe estetik.

Shfleto

Dhome ngrenie Alessa

Funksionalitet i nderthurur me dizajn.
Detaje ne stil artizanal, te cilat pasurojne linjen Alessa

Shfleto

Dhome ndenje Folk

Elegancë që sfidon kohen.
Rikonceptim i dizajnit klasik dhe bashkekohor me nje perspective innovative dhe forme unike.

Shfleto

Dhome gjumi Netha

Pasqyrim I dizajnit bashkekohor.
Ndethurja e drurit me ngjyrat e qeta dhe te ngrohta, te cilat terheqin vemendjen e kujtdo.

Shfleto

Dhome ndenje Rattan

Stil i pavarur dhe jashtezakonisht terheqes.
Per t’i dhene nuanca modernizmi stilit te qytetit, linja Rattan sjell nderthurjen e tekstures hazerane me profilet dekorative.

Shfleto

Guidë për njësitë e TV

Mund të krijoni një atmosferë të veçantë dhe të krijoni një elegancë spektakolare duke zgjedhur njësitë e duhura të TV.

Shfleto

Moda për dimrin

Një dekorim i ngrohtë i shtëpisë do iu ngrohë zemrën tuaj në këto ditë kur ne fillojmë të ndjejmë plotësisht të ftohtin.

Shfleto

Një qasje elegante dhe e rehatshme për të dekoruar shtëpinë tuaj

A është e mundur që të arrihet një pamje madhështore duke ruajtur një stil bashkëkohor kur dekoroni amjentin e brendshëm?

Shfleto

Plotësoni elegancën e shtëpisë tuaj me tapetët e Enza Home

ENZA HOME DALLOHET PËR DIZAJNET E SAJ QË SHTOJNË REHATINË DHE FUNKSIONALITETIN PËR HAPËSIRAT E JETESËS. AJO DO TË PLOTËSOJË DEKORIMIN E SHTËPISË ME KOLEKSIONIN E TAPETËVE TË 2015.

Shfleto

Dhomat e gjumit: një zgjedhje e zgjuar

Dëshironi të keni një dollap të mirë organizuar dhe shik në mënyrë që të gjeni çdo gjë lehtësisht?

Shfleto

Produktet e reja: KOLEKSIONI RATTAN

Qetesi madheshtore

Shfleto
Kthehu në fillim
front-page