Homepage > Tapetë

Tapetë

Me dizajnin e tij special, koleksioni i tapetëve të Enza Home do të mahnisë të ftuarit tuaj.

Ju mund të zgjidhni nga një gamë e gjerë e tapetëve të Enza ku përfshihen printimet HD, tapetë viszkozë jetëgjatë, natyral dhe opsione të shumta të ngjyrave; tapetë prej leshi dhe dizajne pambuku që japin një ndjesi të butë. Ju mund t’i ofroni shtëpisë suaj një pamje moderne duke kombinuar produkte me stile të ndryshme, duke përdorur motive tradicionale apo tapetë antikë.

Për të parë më nga afër modelet e tapetëve, vizitoni dyqanet e Enza Home.

Kthehu në fillim
tapet-archives-enza-home