Homepage > Inspiration > Produktet e reja: KOLEKSIONI RATTAN

Produktet e reja: KOLEKSIONI RATTAN

QETESI MADHESHTORE

Duke kombinuar aplikimin e ngjyres se bardhe lucid me drurin dhe me detajet e vecanta ne dizajn, DHOMA E GJUMIT RATTAN krijon nje atmosfere elegante dhe te qete. Karakteristike per kete dhome gjumi, ashtu si per te gjithe serine RATTAN eshte aplikimi i testures hazeran. Karakteristike qe pasuron dizajnin elegant me funksionalitetme dollapet e ndryshme dhe odulet opsionale.

 

 

Kthehu në fillim
produktet-e-reja-koleksioni-rattan-enza-home