Homepage > Products > Dacron® 95 – 580 gr

Dacron® 95 - 580 gr

Jastëk Dacron®


Karakteristikat

 • Jastëk Dacron® 95 - 580 gr
 • Duke siguruar higjienen perfekte falë pëlhurës së veçantë që mund të lahet në 95°C, Jastëku Dacron® 95 është ideal për përdorim personal në shtëpi por gjithashtu edhe në ambjente që kërkojnë pastërti si konvikte, hotele dhe spitale
 • 100% pëlhurë e jashtme pambuku.
 • Dacron® 95 fibra të mbushura më silikon.
 • 580 gr/m². 210 TC.
 • Mund të lahet në lavatriçe në 95 gradë.
 • 50x70 cm.
 • KODI I PRODUKTIT: 02.530.0168.0000.0040.0102.
 • Kthehu në fillim
  dacron-95-580-gr-enza-home