Homepage > Products > Dacron® Climarelle® – 580 gr

Dacron® Climarelle® - 580 gr

Jastëku Dacron®


Karakteristikat

 • Jastëku Dacron® Climarelle® - 580 gr
 • Mikrokapsulat e integruara brenda linjave të buta të ndërthuruara tek njëra-tjetra vihen në lëvizje me ndryshimet e temperaturës gjatë gjumit, prandaj për të balancuar nxehtësinë e trupit dhe për të siguruar mjedisin me temperaturë ideale për të fjetur.
 • Siguron alternativa me 2 opsione mbushjeje.
 • Fijet e ndërthurura janë të njëanshme dhe duhet fjetur në atë anë. Jep mbështetje perfekte për kokën dhe zonën e qafës.
 • 100% pëlhurë e jashtme pambuku.
 • Fibra me mbushje silikoni Dacron® Climarelle®.
 • 580 gr/m². 210 TC.
 • 50x70 cm.
 • KODI I PRODUKTIT: 02.530.0169.0000.0040.0000.
 • Kthehu në fillim
  dacron-climarelle-580-gr-enza-home