Homepage > Products > Dacron® Hollofil® Allerban®

Dacron® Hollofil® Allerban®

Jastëku Dacron®


Karakteristikat

 • Jastëku Dacron® Hollofil® Allerban®
 • Një produkt shumë i lehtë dhe i ngrohtë me 4 vrima të mbushura me fibra që përmbajnë 20% ajër.
 • Jastëku Dacron® Hollofil®Allerban® ofron një eksperiencë gjumi të qetë dhe të shëndetshme dhe ndihmon në parandalimin e reaksioneve alergjike dhe sëmundjeve respiratore.
 • 100% pëlhurë e jashtme pambuku.
 • Fibra me mbushje silikoni Dacron® Hollofil®.
 • 580 gr/m². 210 TC.
 • 50x70 cm.
 • KODI I PRODUKTIT: 02.530.0078.0000.0040.0000.
 • Kthehu në fillim
  dacron-hollofil-allerban-enza-home