Homepage > Products > Polyat

Polyat

Jastëk Standard


Karakteristikat

  • Jastëk Polyat
  • Jastëku Polyat është një kombinim i eksperiencës së një gjumi më kualitet të lartë më përfitimet e larjes dhe tharjes së shpejtë.
  • 100% pëlhurë e jashtme pambuku.
  • Fibra me mbushje silikoni.
  • 750 gr/m². 150 TC.
  • 50x70 cm.
  • KODI I PRODUKTIT: 02.530.0074.0000.0040.0000.
  • Kthehu në fillim
    polyat-enza-home