Homepage > Products > Reflux

Reflux

Jastëk Mjeksor


Karakteristikat

  • Jastëk Reflux
  • I projektuat posaçërisht për të parandaluar dhe trajtuar sëmundjen e refluksit. Jastëku Reflux parandalon acidin e stomakut të rrjedhë në ezofag falë ngritjes së tij që e mban kokën më lart së trupi gjatë gjumit.
  • Pëlhurë e përpunuar me pambuk.
  • Plotësisht ortopedik.
  • I përbërë nga bllok shkume.
  • 60x60x24 cm.
  • KODI I PRODUKTIT: 02.530.0261.0000.0000.0000.
  • Kthehu në fillim
    reflux-enza-home