Homepage > Products > Visco Therapy Balance

Visco Therapy Balance

Jastëku Visco


Karakteristikat

 • Jastëku Visco Teraphy Balance
 • Jastëku Visco Teraphy Balance përshtatet me formën e trupit duke u përkulur tek koka dhe qafa falë strukturës së saj të ndjeshme nga nxehtësia.
 • Ndihmon në lehtësimin e frymëmarrjes dhe pakëson të gerhiturën duke shpërndarë njëtrajtësisht presionin.
 • Ndihmon në mbajten e formës natyrale S të shtyllës kurrizore.
 • Pëlhurë e thurur me pambuk.
 • Sfungjer 49 DNS visco .
 • 34x55 cm.
 • KODI I PRODUKTIT: 02.530.0397.0000.0000.0000.
 • Kthehu në fillim
  visco-therapy-balance-enza-home