Homepage > Products > Visco Therapy Free

Visco Therapy Free

Jastëku Visco


Karakteristikat

  • Jastëku Visco Therapy Free
  • Jastëku Visco Therapy Free siguron mbështetje si çdo jastëk që ruan formën por është më i butë falë një kombinimi të pasur me fibra.
  • Pëlhurë e thurur me disa lloje pambuku.
  • Fibra silikoni dhe pjesëza mbushëse visco.
  • 50x70 cm.
  • KODI I PRODUKTIT: 02.530.0468.0000.0000.0000.
  • Kthehu në fillim
    visco-therapy-free-enza-home