Homepage > Products > Visco Therapy SPA

Visco Therapy SPA

Jastëku Visco


Karakteristikat

  • Jastëku terapeutik Visco SPA
  • Jastëku terapeutik Visco SPA është relaksues me strukturën e tij të përbërë me kanale për qarkullimin e ajrit dhe parandalon djersitjen.
  • Pëlhurë e thurur me pambuk.
  • Sfungjer 52 DNS visco.
  • 50x70 cm.
  • KODI I PRODUKTIT: 02.530.0355.0000.0000.0000.
  • Kthehu në fillim
    visco-therapy-spa-enza-home