Homepage > Products > Visco Therapy Standard

Visco Therapy Standard

Jastëku Visco


Karakteristikat

  • Jastëku terapeutik stadart Visco
  • Jastëku terapeutik stadart Visco përshtatet me kokën dhe qafën si edhe më gjithë formën e trupit.
  • Pëlhurë e thurur me pambuk.
  • Sfungjer 48 DNS visco.
  • 38x70 cm.
  • KODI I PRODUKTIT: 02.530.0015.0000.0000.0000.
  • Kthehu në fillim
    visco-therapy-standard-enza-home