Homepage > Products > Dhoma e ndenjes Aria

Vende të qeta dhe mistike...

Dhoma e Ndenjes Aria, me dizajnin shik dhe modern, me harmoninë dhe balancën e që vetëm jeshilja mund ta sigurojë kombinon mes komfortit bashkëkohor dhe teksturës së butë me aplikimet e modeleve të veçanta. Alternativat e veçanta të kolltuqeve Berger të punuar të qepur me dorë me qepjen Kapitone ose të veshur me papel ngjyrë druri që e pasurojnë dizajnin e Dhomës së Ndenjes Aria, përfaqëson botëkuptimin e komfortit që të ndjell qetësi.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Dizjan me klas dhe modern
 • Detajet e qepjes që plotësojnë dizajnin
 • Dy alternativat e kolltuqeve berger, që e pasurojnë edhe më tepër dekoracionin
 • Komforti që buron nga masa 28 DNS e sfungjerit të sipër dhe 25 DNS e sfungjerit të përbërë nga puplat.
 • Përdorimi i metalit në përfundit e këmbëve të prodhuara nga druri i arrës.
 • Krijoni setin tuaj

  Divan me 3 vende

  W: 2130 H: 780 D: 920

  Shfleto

  Kolltuk

  W: 920 H: 760 D: 820

  Shfleto

  Kolltuk

  W: 920 H: 760 D: 820

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  dhoma-e-ndenjes-aria-enza-home