Homepage > Products > Dhoma e ndenjes Elegante

Stacioni i komfortit...

Dhoma e ndenjes Elegante që sjell një interpretim kreativ mbi konceptin e luksit modern, me detajet unike të dy llojeve të përhurave të përdoruara, po ashtu edhe punës së veçantë të kryer me dorë, të ndjell një kënaqësi të papërshkrueshme. Ky komplet shfaqet përpara nesh si një përfaqësues elegant i një botëkuptimi të ri në fushën e mobilerisë.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Sipërfaqe e uljes, e strukturuar për të qenë e mbushur dhe e butë
 • Detajet e veçanta të qepjes dhe aplikimi i qepjes me dorë kapitone
 • Sfungjeri me dy shtresa për të rritur komfortin
 • Struktura e këmbëve me dru arre
 • Komforti i lartë i ardhur nga përdorimi i sfungjerit 36 DNS
 • Krijoni setin tuaj

  Kolltuk

  W: 2300 H: 750 D: 950

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  dhoma-e-ndenjes-elegante-enza-home