Homepage > Products > Bamboo

Bamboo

Jastëk Bamboo


Karakteristikat

  • Jastëk Bambu
  • Me pëlhurën e pambukut dhe falë fibrave miqësore më mjedisin dhe organike të bambusë, Jastëku Bamboo prezanton një eksperiencë gjumi të rehatshme duke mirëmbajtur ekuilibrin e nxehtësisë së trupit dhe duke siguruar respirim nga karakteristikat anti-lagështirë.
  • Pëlhurë e jashtme pambuku.
  • 30% bambu 70% fibra ma mbushje silikoni.
  • Ngjyrim jeshil.
  • 800 gr/m². 50x70 cm.
  • KODI I PRODUKTIT: 02.530.0745.0000.0040.0149.
  • Kthehu në fillim
    bamboo-enza-home