Homepage > Products > Dacron® Climarelle® Cool

Dacron® Climarelle® Cool

Jastëku Dacron®


Karakteristikat

  • Jastëku i Freskët Dacron® Climarelle®
  • Meqë ndikimi i tij freskues është përmirësuar, shmang lëvizjet e lidhura më nxehtësinë gjatë verës të cilat mund të ndërpresin gjumin për 20 minuta. Materiale me mbushje të veçanta ka për qëllim të minimizoje peshën dhe të maksimizoje tehatinë. Fijet e ndërthurura janë të njeanshme dhe duhet fjetur në atë anë. Jep mbështetje perfekte për kokën dhe zonën e qafës.
  • 100% pëlhurë e jashtme pambuku.
  • Fibra me mbushje silikoni Dacron® Climarelle®Cool.
  • 750 gr/m². 210 TC.
  • 50x70 cm.
  • KODI I PRODUKTIT: 02.530.0457.0000.0040.0000.
  • Kthehu në fillim
    dacron-climarelle-cool-enza-home