Homepage > Products > Dacron® Comforel Eco

Dacron® Comforel Eco

Jastëku Dacron®


Karakteristikat

  • Jastëku ekologjik Dacron® Comforel
  • Mban logon Eco falë metodave të prodhimit miqësore me mjedisin. Jastëku Comforel Eco nuk e mban lagështinë falë respirimit, është ekologjik dhe i shëndetshëm, dhe siguron një mbështetje perfekte për qafën duke ruajtur formën e saj.
  • 100% pëlhurë e jashtë pambuku.
  • Fibra me mbushje silikoni Comforel®.
  • 650 gr/m². 210 TC.
  • 50x70 cm.
  • KODI I PRODUKTIT: 02.530.0075.0000.0040.0000.
  • Kthehu në fillim
    dacron-comforel-eco-enza-home