Homepage > Products > Dhoma e ngrënies Alessa

Prekja artizanale e dizajnit

Dhoma e Ngrënies Alessa kombinon teksturën me pamjen e drurit të lisit me detajet e pasura të natyrës së virgjër. Ajo të magjeps me përzierjen mes modelit artizanal dhe punës me dorë. Kompleti i serisë së veçantë të dizenjos së karrigeve me linja moderne ndërthur me mjeshtëri alternativën e tavolinave që mund të hapen dhe ato statike, vitrinës elegante të shtuar që mund të përdoret për magazinim dhe funksionalitetit të lartë.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Kapakët me Profile MDF me konture druri, dhe aplikimi i kotureve gjeometrike të bëra me dorë
 • Dorezat e projektuara posaçërisht me ngjyrë lëkure
 • Alternativa e tavolinës që mund të hapen dhe ato statike
 • Korniza e pasqyrës me koture druri me profil MDF dhe pasqyrë e tymosur
 • Vitrina e kornizë xhami dhe aplikimi i ndriçimit Led nga mbrapa kapakëve
 • Menteshat me mekanizëm ngadalësues, dhe mekanizmi për hapjen dhe mbylljen e kapakëve
 • Sistemi rrëshqitës vetë-ngadalësues i përdorur tek raftet.
 • Krijoni setin tuaj

  Komo me pasqyrë

  W: 2180 H: 779 D: 527

  Shfleto

  Pasqyrë

  W: 1932 H: 452 D: 54

  Shfleto

  Tavolinë portabël

  W: 2000 H: 763 D: 900

  Shfleto

  Tavolinë joportabël

  W: 2000 H: 763 D: 900

  Shfleto

  Dollap

  W: 1136 H: 1301 D: 477

  Shfleto

  Karrige Alessa

  W: 492 H: 907 D: 590

  Shfleto

  Raft librash

  W: 1470 H: 1527 D: 342

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  dhoma-e-ngrnies-alessa-enza-home