Homepage > Products > Dr.Night Visco

Dr.Night Visco

Jastëku Dr.Night Visco


Karakteristikat

  • Jastëku Dr. Night Visco
  • Jastëku Dr. Night ofron një gjumë të rehatshëm duke u përshtatur pas qafës. Është i butë dhe i pastrueshëm me pëlhurë 100% pambuku.
  • 100% Pëlhurë e jashtme me pambuk.
  • Sfungjer me mbushje 48 DNS visco.
  • 210 TC. 42x62 cm.
  • KODI I PRODUKTIT: 02.530.0161.0000.0087.0000.
  • Kthehu në fillim
    dr-night-visco-enza-home