Homepage > Products > Goose Down – 80% Goose Down

Goose Down - 80% Goose Down

Jastëk Goose Down


Karakteristikat

 • Jastëk me pupla pate - %80 Pupla pate
 • Pergatituni të shijoni gjumi më të butë me pupla pate natyrale, të lehta dhe me strukturë fleksible. Mirëmban tehatinë e lëvizjeve gjatë natës nëpërmjet strukturës së lehtë, të butë edhe higjienike. Gjumi me pupla pate jep mbështetje në balancimin e temperaturës së trupit me respirim të lartë dhe siguron një eksperiencë gjumi të qetë edhe të pandërprerë.
 • 100% pëlhurë e jashtme pambuku.
 • 80% pupla pate 20% pupla me mbushje.
 • 800 gr/m². 50x70 cm.
 • Dallues, përshtatës me jorgan.
 • Ngjyrim i bardhë.
 • KODI I PRODUKTIT: 02.530.0244.0000.0040.0147.
 • Kthehu në fillim
  goose-down-80-goose-down-enza-home