Homepage > Products > Grande

Grande

Zgara e krevatit Grande, me dizajnin e veçantë të të ciliit mund të sillni për dhomën tuaj një prekje magjike, do ta keni të pamundur të hiqni dorë prej tij pasi përkrah pamjen estetike dhe hapërsirat e tij të brendshme të gjera.


Karakteristikat

  • Kontstruksioni i pjesëve të brendshme prej çeliku që nuk ndryshket dhe prishet
  • Amortizuesit dhe akset e përforcuara me bravë sigurie për të siguruar sigurinë tuaj dhe fëmijëve tuaj
  • Alternativa të ndyshme për tapicerinë
  • Këmbët prej druri që vijnë me alternativën e ngjyrave të larmishme
  • Çmimet mund të ndryshojnë sipas stilit të zgjedhur të tapicerisë
  • Kthehu në fillim
    grande-enza-home