Homepage > Products > Quallofil® Air

Quallofil® Air

Jastëku Dacron®


Karakteristikat

 • Jastëku me ajër Dacron® Quallofil®
 • Fibrat me mbushje Dacron® Quallofil® përmbajnë 33% ajër, dhe me materialin më të mirë izolues, ndihmon jorganin Microfibër Quallofil® të sigurojë një eksperiencë gjumi të rehatshëm dhe të pandërprerë me butësi dhe ngrohtësi.
 • 100% pëlhurë e jashtme pambuku.
 • Fibra me mbushje të veçanta Dacron® Quallofil® .
 • 550 gr/m². 210 TC.
 • Ngjyrim marine.
 • 50x70 cm.
 • KODI I PRODUKTIT: 02.530.0751.0000.0040.0041.
 • Kthehu në fillim
  quallofil-air-enza-home