Homepage > Products > Visco Therapy Neck

Visco Therapy Neck

Jastëku Visco


Karakteristikat

  • Jastëku terapeutik i qafës Visco
  • Ndihmon në relaksimin e shpatullave dhe muskujve të qafës me formën e tij të përshtatshme për strukturën e shtyllës kurrizore. Jastëku terapeutik i qafës Visco është relaksues me një strukturë që i përshtatet tërësisht formës së trupit. Ruan vijën e duhur të shtyllës kurrizore duke e mbajtur atë drejt.
  • Pëlhurë e thurur me pambuk.
  • Sfungjer 53 DNS visco .
  • 50x30 cm.
  • KODI I PRODUKTIT: 02.533.0015.0000.0000.0000.
  • Kthehu në fillim
    visco-therapy-neck-enza-home