Njihuni me gjumin e pandërprerë...

Njihuni me gjumin e pandërprerë...
SistemiVerticoil® EdgeTM Spring përmban 21% më tepër susta se standardi industrial, duke ofruar një sipërfaqe më të madhe fjetjeje, duke përfshirë buzët e dyshekut. Në dyshekët ku përdoret Sistemi Verticoil® EdgeTM Spring me sipërfaqe më të madhe dhe të mbështetur fjetjeje, sustat u përshtaten lëvizjeve të trupit menjëherë, duke garantuar kështu rehati dhe mbështetje të trupit gjatë gjithë natës.

Shëndeti që vjen nga leshi i pastër & i vërtetë

Leshi është zgjedhja më e mirë për arsye se është natyral, i riciklueshëm, ekologjik, jetëgjatë dhe i butë.
Woolmark®, një nga fabrikat më të mëdha të leshit në botë, siguron lesh 100% natyral dhe të pastër i cili përdoret në dyshekët Yataş, të cilët janë të disponueshëm vetëm në Yataş për një gjumë nate të rehatshëm, luksoz dhe të qetë.

Shëndeti i bebeve

Që ata të bëjnë një gjumë të qetë dhe të rriten të shëndetshëm
Yatas, pioneri i një gjumi të shëndetshëm prezanton krevatët e pare dhe të vetëm të bebeve të certifikuar me LGA në Turqi. Nënat dinë më të mirën për fëmijët e tyre dhe Yatas di më të mirën për gjumin e tyre.

Koleksionet e veçanta të orës me rërë

Të flesh në mënyrë të pavarur nga pesha jote

Teknologjia Hourglass Spring e cila u krijua nga bashkëpunimi i Leggett & Platt dheYatas duke garantuar rehati maksimale në hotelet më të mira në botë, vjen për t’ju siguruar gjumin e përsosur për llojet e ndryshme të formave trupore dhe pozicioneve në shtrat.

Shfleto

Elegancë maksimale

Dhomat e ngrënies Enza ju mahnisin me detajet e tyre të mrekullueshme dhe modulet funksionale, duke e bërë jetën tuaj më të lehtë dhe më të bukur. Linja e Enza-s, në mënyrë të vazhdueshme kombinon një përvojë të rehatshme dhe të rregullt në dhomat e ngrënies me një estetike të veçantë të projektimit.

Zbuloni ndriçimin e Enza Home që i jep dimension tjetër shtëpisë tuaj në forma dhe madhësi të ndryshme...

Shfleto

Mobiljet, shtretërit dhe tekstilet e shtëpisë janë të gjitha nën një çati. Bota e shtretërve “Yatas” ndodhet në Enza Home me shtretërit profesional Yatas duke ofruar cilësi ndër vite. Produktet e tekstilit të shtëpisë i shtojnë elegancë dhe gjallëri dhomës së gjumit me alternativa të shumta për kornizën e krevatit që ju zgjidhni.

Shfleto

Enza për çdo shtëpi

Enza Home është marka e “Yataş Group” ku moblijet, dyshekët dhe tekstilet prezantohen së bashku. Enza Home është duke pritur që ju të bëni një ndryshim në jetën tuaj me dizajnet e saj funksionale dhe të përballueshme.

Shfleto

Guidë për njësitë e TV

Mund të krijoni një atmosferë të veçantë dhe të krijoni një elegancë spektakolare duke zgjedhur njësitë e duhura të TV.

Shfleto

Moda për dimrin

Një dekorim i ngrohtë i shtëpisë do iu ngrohë zemrën tuaj në këto ditë kur ne fillojmë të ndjejmë plotësisht të ftohtin.

Shfleto

Një qasje elegante dhe e rehatshme për të dekoruar shtëpinë tuaj

A është e mundur që të arrihet një pamje madhështore duke ruajtur një stil bashkëkohor kur dekoroni amjentin e brendshëm?

Shfleto

Plotësoni elegancën e shtëpisë tuaj me tapetët e Enza Home

ENZA HOME DALLOHET PËR DIZAJNET E SAJ QË SHTOJNË REHATINË DHE FUNKSIONALITETIN PËR HAPËSIRAT E JETESËS. AJO DO TË PLOTËSOJË DEKORIMIN E SHTËPISË ME KOLEKSIONIN E TAPETËVE TË 2015.

Shfleto

Dhomat e gjumit: një zgjedhje e zgjuar

Dëshironi të keni një dollap të mirë organizuar dhe shik në mënyrë që të gjeni çdo gjë lehtësisht?

Shfleto

Produktet e reja: Koleksioni Lucido

Një përkufizim i ri i elegancës: Lucido

Shfleto
Kthehu në fillim