Homepage > Inspiration > Plotësoni elegancën e shtëpisë tuaj me tapetët e Enza Home

Plotësoni elegancën e shtëpisë tuaj me tapetët e Enza Home

Enza Home dallohet për dizajnet e saj që shtojnë rehatinë dhe funksionalitetin për hapësirat e jetesës. Ajo do të plotësojë dekorimin e shtëpisë me koleksionin e tapetëve të 2017.

 

Guida e dekorimit tuaj në Enza Home do jetë e preferuara më e re e shtëpive tuaja me koleksionin e ri të tapetëve. Koleksioni i tapetëve Enza Home të 2017 trajton çdo shije me opsionet e saj të ndryshme plot stil dhe ofron komfortin dhe elegancën bashkë me kualitetin HD të ngjyrave.

Seria Boutique ofron një gamë të gjerë opsionesh që do të theksojnë karakterin e vendodhjes tuaja me modelet elegante dhe plot stil, pa marrë parasysh se cili është stili juaj. Tapetet e Serisë Boutique janë të endura me cilësinë më të lartë të mëndafshit duke ofruar qëndrueshmëri dhe gjithashtu bëjnë diferencën me cilësinë e saj në mbrojtje të mjedisit.

 

 

 

 

Seritë Palace ku motivet tradicionale me 100% fije mëndafshi natyrale reflektojnë pamjen tipike që merret nga ngjyrat pastel dhe me teknikën bojë-tush me formën më të veçantë të stilit klasik. Seria e tapetëve Palace provon se dhoma juaj mund të jetë pa ekzagjerim dhe shkëlqim dhe ato theksojnë një karakter të rrënjosur dhe fisnik në dekorim.

Seria Pompom është krijuar me frymëzim nga ngjyrat e natyrës duke përdorur një teknikë të veçantë. Ato tërheqin vëmendjen me formën e tyre unike dhe ofrojnë ngrohtësi në shtëpitë tona me tonet natyrore të tranzicionit të ngjyrave. Tapetët e serisë Pompom janë të endura me dorë duke përdorur leshin natyror dhe në përputhje me të gjitha hapësirat me formën e tij të thjeshtë.

 

 

 

 

 

 

Seria e Antique iu ofrojnë një udhëtim në kohë meqë sjellin një model historik me ritmin e kohës. Materialet natyrore të përdorura në serinë Antique mbrojnë energjinë tuaj dhe prekin natyrshëm kombinimin natyror të jetës tuaj, karakterin e thjeshtëme hapësirat moderne për të krijuar një kontrast tërheqës.

Koleksioni i tapetëve Enza Home 2015 i kompozuar nga 7 seritë Boutique, Palace, Passage, Silken, Cove, Pompom dhe Antique, ju presin në dyqanet e Enza Home me alternativa origjinale për çdo shije dhe nevojë.

Kthehu në fillim
plotsoni-elegancn-e-shtpis-tuaj-me-tapett-e-enza-home-enza-home