Homepage > Products > Cool Action

Cool Action

KOLEKSIONI SELECTIVE (SELEKTIV / PËRZGJEDHËS)–KOLEKSIONI POCKET SPRING
Dysheku Cool Action siguron mbështetje individuale me sustat xhepa të mbështjella në mënyrë individuale dhe ofron rehati termike falë Teknologjisë Feran Ice®.


Karakteristikat

Mbështetje ‘e zgjuar’
Sistemi Pocket Spring
Sustat janë të ndara dhe funksionojnë në mënyrë të pavarur nga njëra-tjetra. Ato i përshtaten në mënyrë të përsosur formave të ndryshme trupore dhe sigurojnë mbështetje për shtyllën kurrizore.

SistemiThermal Comfort (Rehati Termike)
Feran Ice®
Teknologjia Feran Ice® ndihmon ruajtjen optimale të mikroklimës, për një gjumë më të mirë natën, dhe largon nxehtësinë apo lagështinë e tepërt duke siguruar kështu një mjedis të freskët fjetjeje.

Gjumë i pastër
Mbulesë që mund të hiqet dhe të lahet
Dysheku Cool Action (me Veprimtari Freskuese) ju mundëson ta lani atë kurdoherë që dëshironi falë mbulesës së tij që mund të hiqet dhe të lahet.

Vetitë Teknike

Cool Action
Kthehu në fillim
cool-action-enza-home