Homepage > Products > Dhoma e ndenjes Luce

Gjeometria e Ngrohtësisë...

Dhoma e ndenjes Luce, i cili e pasuron komfortin e lartë të banimit me dizajnin bashkëkohor, krahët e hollë dhe këmbët e drurit në formë konike, i shton stilit modern një detaj elegant. Modelet gjeometrike të thjeshta, tonet e ngjyrës së dheut dhe qetësia që të fal e kaltërta, të cilat ndërthuren tek Kompleti i Kolltuqeve Luce, krijojnë një atmosferë që të fal qetësi.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Dizajni modern me krahë të holla
 • Ulja që të ofron komfort të lartë
 • Pëlhurë luksoze me konture gjeometrike
 • Struktra e drunjtë konike e këmbëve
 • Dy ngjyra alternativë për këmbët: Old Wood dhe ngjyrë arre
 • Krijoni setin tuaj

  Divan me 3 vende

  W: 2250 H: 800 D: 860

  Shfleto

  Divan me 2 vende

  W: 2020 H: 800 D: 860

  Shfleto

  Kolltuk

  W: 810 H: 840 D: 820

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  dhoma-e-ndenjes-luce-enza-home