Homepage > Products > Dhoma e ndenjes Crystal Plus

Dizajni modern do t’a bëjë dhomën të duket më e madhe; dhoma e ndenjes Crystal Plus

Me pëlhurën e saj të butë, ngjyrat e ndryshme dhe 2 opsionet për këmbët prej druri ngjyrë të zezë ose ngjyrë arre- sjell një shije unike për shtëpinë tuaj.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Dizajni modern që e bën hapsirën të duket më e madhe
 • Struktura dhe këmbët prej druri
 • 2 ngjyra për këmbët - e zeza dhe ngjyrë arre
 • Prerje CNC speciale, sfungjer 34 DNS HR.
 • Hapësirë e gjerë për ndenje
 • Këmbë të larta që e bëjnë pastrimin më të lehtë
 • Mundësi të shumta ngjyrash
 • Krijoni setin tuaj

  Divan me tre vende

  W: 2400 H: 620 D: 840

  Shfleto

  Divan me dy vende

  W: 2100 H: 620 D: 840

  Shfleto

  Kolltuk

  W: 720 H: 970 D: 690

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  dhoma-e-ndenjes-crystal-plus-enza-home