Homepage > Products > Dhoma e ngrënies Idea

Lëviz në mënyrë praktike në dhomën e ndenjes me Idea Dining Room…

Duke patur një kombinim ngjyrash bezhë e hapur dhe kafe, Idea të bie menjëherë në sy për shkak të prakticitetit të saj.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Kombinim i ngjyrave bezhë e hapur dhe kafe
 • Opsione për tavolinë portabël dhe joportabël
 • Tavolinë ngrënie me karrige
 • Njësi për vendosjen e televizorit
 • Dollap i lartë me ngjyrë të hapur
 • Sipërfaqe me xham në ngjyrë bronzi
 • Pasqyra dekorative që përbëhen nga 3 pjesë
 • Krijoni setin tuaj

  Komo

  W: 1780 H: 780 D: 495

  Shfleto

  Dollap

  W: 900 H: 1680 D: 460

  Shfleto

  Komo me pasqyrë

  W: 540 H: 540

  Shfleto

  Tavolinë ngrënie portabël

  W: 1400 H: 760 D: 900

  Shfleto

  Tavolinë ngrënie joportabël

  W: 1400 H: 760 D: 900

  Shfleto

  Karrige Idea

  W: 470 H: 900 D: 540

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  dhoma-e-ngrnies-idea-enza-home