Homepage > Products > Dhoma e ngrënies Polka

Polka Dining Room; harmonia e mrekullueshme e thjeshtësisë bashkëkohore...

Thjeshtësia e ngjyrës së bardhë së bashku me ngrohtësinë e drurit dhe linjat moderne i japin hapësirëë shtëpisë tuaj. Ajo do të bëjë një ndryshim në shtëpinë tuaj me dhomat e saj të mëdha të magazinimit.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Sipërfaqe e bardhë druri
 • Kombinime të ngjyrave të lisit
 • Doreza të dizenjuara në mënyrë speciale
 • Mekanizëm mbylljeje për dyert
 • Tavolinë ngrënie në dy alternativa
 • Këmbë të gjata tavoline për të lehtësuar pastrimin
 • Krijoni setin tuaj

  Komo

  W: 2000 H: 500 D: 788

  Shfleto

  Komo me pasqyrë

  W: 2000 H: 600 D: 26

  Shfleto

  Dollap

  W: 908 H: 1650 D: 450

  Shfleto

  Dollap i vogël

  W: 560 H: 1650 D: 350

  Shfleto

  Tavolinë ngrënie portabël

  W: 1600 H: 764 D: 900

  Shfleto

  Tavolinë ngrënie joportabël

  W: 1600 H: 760 D: 900

  Shfleto

  Karrige Jazz

  W: 480 H: 870 D: 610

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  dhoma-e-ngrnies-polka-enza-home