Homepage > Products > Njësia e TV Polka

Harmoni e shkëlqyer e bashkëkohores dhe thjeshtësisë…

Thjeshtësia e së bardhës bashkë me ngrohtësinë e drurit dhe linjave moderne i jep hapësirë shtëpisë suaj. Bëjnë diferencën në shtëpinë tuaj hapësirat e mëdha të ruajtjes dhe modulet e shumta.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Njësia e televizorit në dy përmasa të ndryshme
 • Ndarje shumë funksionale
 • Mundësi për të krijuar kombinime të ndryshme për çdo dhomë falë moduleve të ndryshme
 • Pjesa e multimedias
 • Krijoni setin tuaj

  Njësi Televizori (E madhe)

  W: 2354 H: 450 D: 1650

  Shfleto

  Njësi Televizori (E vogël)

  W: 1600 H: 450 D: 1417

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  njsia-e-tv-polka-enza-home