Homepage > Products > Tavolinë mesi Mesh

Karakteristikat

 • Alternativa e tre ngjyrave (jeshile, e kuqërremtë, blu) që plotësojnë dekoracionin
 • Forma e rrumbullakuar moderne, sipërfaqe e sipërme origjinale MDF
 • Këmbët prej metali rezistent që kombinohen në mënyrë perfekte me dizajnin
 • Veçoria e levizjes dhe pastrimit të lehtë
 • Krijoni setin tuaj

  Tavolinë mesi Mesh

  W: 510 H: 518 D: 510

  Shfleto

  Tavolinë mesi Mesh

  W: 850 H: 371 D: 850

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  tavolin-mesi-mesh-enza-home