Homepage > Products > Dafne

Dafne

Set me zgara krevati (Storage Bed Sets)
Duke kombinuar stilin modern dhe prekjen klasike, zgara e krevatit Dafne sjell ajrin e freskët në dekorimin e dhomës tuaj të gjumit. Ajo krijon më shumë hapësirë në shtëpinë tuaj ndërsa ofron stilin dhe funksionalitetin së bashku. Zgjedhja e tapicerisë prej pëlhure dhe lëkure tërheq të gjitha shijet dhe ndërtmi prej çeliku i strukturës së jashtme të kornizës i siguron jetë të gjatë produktit.


Karakteristikat

Kthehu në fillim
dafne-enza-home