Homepage > Products > Dhoma e ndenjes Chelsea

Ngjyrat natyrale të Chelsea

Me lëkuren e saj speciale dhe ngjyrat natyrale, kombinimi i Chelsea do t’ju përshtatet në dhomën tuaj të ndenjes. Është kandidati më i mirë falë cilësisë së lartë që ofron. Përdorni shijet dhe imagjinatën tuaj për jastëkët dekorativë.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Lëkurë luksoze
 • Nivel i lartë komforti
 • Jastëkë dekorativë të shumtë për zgjedhje
 • Këmbët prej druri
 • Këmbët ngjyrë arre
 • Krijoni setin tuaj

  Divan

  W: 2320 H: 890 D: 1000

  Shfleto

  Kolltuk tek

  W: 800 H: 1000 D: 860

  Shfleto

  Divan

  W: 2120 H: 890 D: 1000

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  dhoma-e-ndenjes-chelsea-enza-home