Homepage > Products > Dhoma e ndenjes Alessa

Dhoma e ndenjes Alessa

Dhoma e ndenjes Alessa, që me linjat e dizajnit të ringjall kujtimet e së shkuarës, të tërheq vëmendjen me përdorimin e ngjyrave që i shtojnë thellësi dekoracionit dhe modelet e teksturave të pasura. Ndërkohë që dhoma e ndenjes Alessa e plotëson dizajnin me aplikimin e jastëkëve, qepja e veçantë në formën e kopsave në pjesën e mbështetëses dhe krahëve j’u ofron detaje që e tejkalojnë kohën.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Detajet e veçanta të qepjes në pjesën e mbështetëses dhe krahëve
 • Përzgjedhja e pëlhurave të veçanta për kolltukun Berker dhe jastëkët
 • Aplikimi i shtresave për më shumë komfort
 • Këmbët prej druri arre që i përshtaten kompletit
 • Komforti i lartë që buron nga përdorimi i sfungjerit 36 DNS
 • Krijoni setin tuaj

  Divan me 3 vende

  W: 2300 H: 810 D: 890

  Shfleto

  Kolltuk

  W: 730 H: 1000 D: 770

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  dhoma-e-ndenjes-alessa-enza-home