Homepage > Products > Dhoma e ngrënies Aria

Format e ngrohta të natyrës...

Duke kombinuar gjurmët e së shkuarës me një qasje estetike moderne, me sipërfaqen fine ngjyrë arre dhe dizajnin e veçantë të dorezave në formën e gjethes, Dhoma e Ngënies Aria krijon ambiente banimi të ngrohta, elegante të frymëzuara nga natyra.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Veshja e sipërfaqes me 100% arrë natyrore
 • Aplikimi i një ngjyre të veçantë llaku në pjesët MDF
 • Linjat e rrumbullaksuara të projektimit
 • Doreza të veçanta në formën e gjethes
 • Hapësira e gjerë për depozitim e ofruar nga vitrina me xham të tymosur
 • Sistemi vetë-rregullues dhe i rregullueshëm i menteshave
 • Këmbë druri natyror me bazë tunxhi që kombinohen më së miri me kompletin
 • Krijoni setin tuaj

  Komo me pasqyrë Aria

  W: 2092 H: 808 D: 502

  Shfleto

  Pasqyrë Aria

  W: 930 H: 446 D: 38

  Shfleto

  Bufe Aria

  W: 1004 H: 1431 D: 409

  Shfleto

  Tavolinë portabël Aria

  W: 2200 H: 761 D: 1035

  Shfleto

  Karrige Aria

  W: 510 H: 825 D: 610

  Shfleto

  Raft librash Aria

  W: 1800 H: 1585 D: 350

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  dhoma-e-ngrnies-aria-enza-home