Homepage > Products > Kompleti i kuzhinës Daisy

Kompleti i kuzhinës Daisy

Kompleti i kuzhinës Daisy, që tërheq vëmendjen me materialet e mbuluara me ngjyrat dhe teksturat e veçanta dhe linjat moderne të dizenjimit, përfshin dekorimin e kuzhinës me stilin e tij bashkëkohor dhe elegant.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Forma gjeometrike trendi
 • Sipërfaqja me ngjyrë dhe teksturë të veçantë prej veshjeje druri
 • Këmbët rezistente prej metali që i përshtaten dizajnit
 • Veçoria e transportit dhe pastrimit të lehtë
 • Krijoni setin tuaj

  Tavolinë Daisy

  W: 1198 H: 738 D: 1198

  Shfleto

  Karrige Daisy

  W: 500 H: 870 D: 495

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  kompleti-i-kuzhins-daisy-enza-home