Homepage > Products > Tapeti Passage

Tapeti Passage

Mbushja e linjës Passage, e cila është fabrikuar me një teknikë printimi lara-lara me një copë 100% poliester, 100% pambuk dhe e veshur me një copë pambuku për një pamje mbresëlënse.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Mbushja dhe veshja janë 100% pambuk.
 • Gjatësia e pushit është 5 mm.
 • Ka një strukturë të butë.
 • Ka një strukturë të përkryer për shkak të teknikës speciale të endjes.
 • Të lehta në përdorim, peshë e lehtë dhe të rehatshme.
 • Në gjendje ngjyrat bezhë, gri/blu, ngjyrë jargavani dhe bruz.
 • Krijoni setin tuaj

  Tapeti Passage

  W: 1.20 H: 1.80

  Shfleto

  Tapeti Passage

  W: 1.40 H: 2.00

  Shfleto

  Tapeti Passage

  W: 1.55 H: 2.30

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  tapeti-passage-enza-home