Homepage > Products > Tapeti Pompom

Linja e tapetëve Pompom me lesh natyral të endur me dorë

Tapetët e serisë Pompom do të jenë një ndër dizajnet më artistike për shtëpinë falë ndërtimit dhe formës së mrekullueshme. Linja Pompom, e cila është fabrikuar në bazë të motiveve dhe teksturave perfekte të natyrës, tërheq vëmendjen falë formës së krijuar me teknikën speciale të rrotullimit dhe i jep ngrohtësi hapësirave me tonet natyrale.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Ata ndihmojnë për të parandaluar humbjen e nxehtësisë falë strukturës së tyre fizike.
 • Gjatësia e pushit është 8-10 mm.
 • Ata janë të fortë, fleksibël dhe jetëgjatë falë rezistencës së tyre të lartë.
 • Ata janë natyralë, sepse janë prej leshi natyral të thurur me dorë.
 • Me karakteristikat e tyre të sigurta dhe jo të rrëshqitshme ata janë perfekt për të mbuluar dyshemenë e shtëpisë suaj.
 • Ndërkohë që janë anti-statik, ata nuk prodhojnë shkëndija elektrike.
 • Në gjendje ngjyrat portokalli/kafe, bezhë dhe bruz.
 • Krijoni setin tuaj

  Seria Pompom

  W: 1.20 H: 1.80

  Shfleto

  Seria Pompom

  W: 1.40 H: 2.00

  Shfleto

  Seria Pompom

  W: 1.70 H: 2.40

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  tapeti-pompom-enza-home