Homepage > Products > Dhoma e ngrënies Veronica

Detajet që krijojnë ndryshimin...

Dhoma e Ngrënies Veronica, me sipërfaqen dhe konturin e veçantë, e cila kompleton dizajnit unik të tryezën e ngrënies me më shumë se një alternativë për dizajnin e karrigeve, shoqërohet edhe me dizajnin e vitrimës që i shton shtëpisë tuaj funksionalitet dhe hijeshi. Përkrah moduleve të sistemint të menteshave rrëshqitëse vet-ndaluese, Dhoma e Ngrënies Veronca të ndjell kënaqësi me format e veçanta të dorezave në ngjyrë floriri, që riinterpreton flladin e së kaluarës me një gjuhë moderne dizajni.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Kombinimi i ngjyrave e bardha Mat- Lisi Sacramento
 • Alternativa e tavolinës statike dhe që hapet
 • Doreza me një formule ngjyre të veçantë argjendi
 • Sistemet i menteshave rrëshqitës vetë-ndalues
 • Alternativa e karrigeve ekonomik,e me pjesën e shpinës drejtë dhe me konture
 • Krijoni setin tuaj

  Komo

  W: 2010 H: 895 D: 505

  Shfleto

  Komo me pasqyrë (E madhe - e vogël)

  W: 450 - 350 H: 650 - 500 D: 26 - 26

  Shfleto

  Komo me pasqyrë (E vogël - E madhe)

  W: 450 - 350 H: 650 - 500 D: 26 - 26

  Shfleto

  Tavolinë portabël

  W: 1620-2020 H: 760 D: 900

  Shfleto

  Tavolinë portabël

  W: 1646-2000 H: 763 D: 900

  Shfleto

  Tavolinë joportabël

  W: 1886 H: 760 D: 900

  Shfleto

  Raft

  W: 924 H: 1800 D: 455

  Shfleto

  Raft

  W: 924 H: 1800 D: 455

  Shfleto

  Karrige Veronica

  W: 480 H: 920 D: 480

  Shfleto

  Karrige me motiv Veronica

  W: 480 H: 920 D: 480

  Shfleto

  Karrige Promo Veronica

  W: 480 H: 920 D: 480

  Shfleto

  Tavolinë TV

  W: 2400 H: 742 D: 525

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  dhoma-e-ngrnies-veronica-enza-home