Homepage > Products > Tavolinë mesi Nordic

Karakteristikat

 • Alternativa e tre ngjyrave (jeshile, e kuqërremtë, blu) që plotësojnë dekoracionin
 • Sipërfaqe e sipërme MDF e punuar me një teksturë origjinale
 • Këmbët prej metali rezistent që kombinohen në mënyrë perfekte me dizajnin
 • Veçoria e levizjes dhe pastrimit të lehtë
 • Krijoni setin tuaj

  Tavolinë anësore Nordic

  W: 920 H: 355 D: 920

  Shfleto

  Tavolinë mesi Nordic

  W: 510 H: 550 D: 510

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  tavolin-mesi-nordic-enza-home