Homepage > Products > Tavolinë mesi Art Coffee

Një shfaqje e modeleve te Tavolinave e Art Coffee ka gjashtë alternativa të ndryshme ngjyrash dhe modelesh, që plotësojnë modelin e saj bashkëkohor. Sipërfaqja me shkëlqim qelqi pasqyron stilin e jetës tuaj ndërsa këmbët metalike me ngjyrë të artë ofrojnë një pamje elegant për shtëpinë tuaj.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Dizajn bashkëkohor dhe elegant
 • 6 alternativa të ndryshme ngjyrash dhe modelesh, ekskluzivisht për Enzën
 • Sipërfaqja qelqi e lehtë për pastrim
 • Dizajn i shkëlqyeshëm dhe elegant i këmbëve me bazë të artë
 • Krijoni setin tuaj

  Set tavoline coffee 3 cope

  W: 550 H: 455 D: 550

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  tavolin-mesi-art-coffee-enza-home