Homepage > Products > Tavolinë mesi Elegante

Karakteristikat

 • Dizajni që i jep drejtim dekoracionit
 • Opsionet për tavolinën e mesit dhe atë të cepit
 • Alternativa e sipërfaqes prej druri dhe mermeri për tavolinën e cepit
 • Këmbët prej tunxhi që plotësojnë dizajnin
 • Krijoni setin tuaj

  Tavolinë mesi Elegante

  W: 1050 H: 525 D: 415

  Shfleto

  Tavolinë anësore Elegante (prej mermeri)

  W: 525 H: 525 D: 415

  Shfleto

  Tavolinë anësore Elegante

  W: 525 H: 525 D: 415

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  tavolin-mesi-elegante-enza-home