Homepage > Products > Tavolinë mesi Woody

Karakteristikat

 • Sipërfaqja e sipërme 100% dru natyror
 • Formë dhe konturë natyrale
 • Dy ngjyra alternativë, përfshirë ngjyrën e drurit natyror dhe atë të zezë
 • Këmbët e ndërtuar nga profil metalik rezistent
 • Zgjedhja e tre tavolinave në madhësi të ndryshme dhe mundësia e formimit prej tyre të kombinimeve të ndyshme
 • Veçoria e lëvizjes dhe pastrimit të lehtë
 • Krijoni setin tuaj

  Tavolinë anësore (E madhe)

  W: 660 H: 380 D: 655

  Shfleto

  Tavolinë anësore (E mesme)

  W: 570 H: 340 D: 530

  Shfleto

  Tavolinë anësore (E vogël)

  W: 475 H: 420 D: 474

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  tavolin-mesi-woody-enza-home