Homepage > Products > Arizona

Kualitet, të rehatshme, funksionale ... Seti Arizona

Cilësia 1 e ndërtimit të drurit, materiale elastike dhe të rehatshme mbushja ofron një pushim të qetë.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Cilësi 1 e drurit
 • Kontroll manual
 • 100% prodhim vendas
 • Funksioni i pasëm dhe i shtrirjes mund të përdoren veç e veç dhe në kombinim
 • Rehati e lartë
 • Krijoni setin tuaj

  Kolltuk Arizona

  G: 1000 Y: 1090 D: 980

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  arizona-enza-home