Homepage > Products > New York

Kualitet, të rehatshme, funksionale ... Seti New York

Cilësia 1 e ndërtimit të drurit, materiale elastike dhe të rehatshme mbushja ofron një pushim të qetë.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Cilësi 1 e drurit
 • 100% prodhim vendas
 • Kontroll manual
 • Funksioni i pasëm dhe i shtrirjes mund të përdoren veç e veç dhe në kombinim.
 • Rehati e lartë
 • Krijoni setin tuaj

  Kolltuku New York

  W: 950 H: 1030 D: 980

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  new-york-enza-home