Homepage > Products > Ambazhuri Oblique

Ambazhuri Oblique

Linja e ambazhurëve Oblique bashkon dizajnin e sipërfaqeve unike me format minimale, duke krijuar një pamje elegante në hapësirat e ndenjes me efektin klasik dhe të balancuar të argjendit.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Kupë metalike në ngjyrë të argjendtë
 • Dizajn unik i sipërfaqes
 • Kabëll në ngjyrë të zezë
 • Produkt i kombinueshëm
 • Krijoni setin tuaj

  Ambazhuri Oblique

  H: 60

  Shfleto

  Ambazhur i varur Oblique

  Ø: 38

  Shfleto

  Ambazhur toke Oblique

  H: 150

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  ambazhuri-oblique-enza-home