Homepage > Products > Bebiş

Bebiş

DYSHEKË BEBESH
Dysheku Bebiş mbështet trupin e fëmijës suaj me sistemin Pocket Spring duke i mbrojtur shtyllën kurrizore. Dysheku qetëson dhe rehaton fëmijën tuaj gjatë gjumit falë gypave që kanë shtresat e sfungjerit të cilët rregullojnë qarkullimin dhe krijojnë një efekt masazhues.


Karakteristikat

Mbështetje ‘e Zgjuar’
Teknologjia Pocket Spring
Sustat janë të ndara dhe funksionojnë në mënyrë të pavarur nga njëra-tjetra. Ato i përshtaten në mënyrë të përsosur trupit të fëmijës suaj dhe sigurojnë mbështetje të pavarur për zona të ndryshme peshe.

Siguri dhe Cilësi të lartë për fëmijën tuaj
Certifikuar për Ergonominë nga LGA®
Të gjitha produktet tona të koleksionit Dyshekë Bebesh Yataş janë certifikuar nga LGA® në Gjermani. Ky certifikim u jepet produkteve që plotësojnë standardet e sigurisë së lartë, ergonomisë dhe cilësisë bazuar në testet mikrobiologjike dhe biomekanike.

Prekja e fibrave qumështore në lëkurën e ndjeshme të foshnjës suaj
Milky® Fabric (Përbërje Qumështore)
E përdorur në dyshekët tanë për foshnjat. Përbërja është e ndërtuar nga fibra qumështore dhe 30% e saj përbëhet nga aminoacide. E mban lëkurën e fëmijës suaj të lagësht me sipërfaqen e saj të pambuktë, të butë e që mund të lahet. Parandalon skuqjet e lëkurës. Lehtëson fëmijën tuaj duke përthithur djersën.

Mbështetje e vërtetë për zhvillimin e shtyllës kurrizore
Në varësi të përmasave të foshnjes
Dyshekët Bebiş vijnë në versionet me sfungjer të fortë me prerje tërthore 28 DNS për fëmijë nga 0 deri në 2 vjeç dhe me sfungjer shumë të butë me prerje tërthore 24 DNS për fëmijë nga 3 deri në 6 vjeç.

Vetitë Teknike

Bebiş
Kthehu në fillim
bebi-enza-home